Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na smaczny tort,latwy w wykonaniu!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Składniki
Owoce z trzema lyzkami cukru gotujemy,przecieramy przez sitko.Zelatyne namaczamy w zimnej wodzie i dobrze mieszamy z przetartymi owocami. Smietane ubijamy z wanilia,dodajemy stopniowo serka. Dodajemy przetarte owoce z zelatyna i mieszamy do polaczenia. Nastepnie przekladamy tort i dajemy do schlodzenia. Nastepnie robimy tynk. Maslo dobrze miksujemy na bialo dodajemy skondensowanego mleka-schlodzonego! Tynkujemy tort,chlodzimy.
Dekorujemy ,ja udekorowalam papierem ryzowymi ,filmik u mnie na kanale.SMACZNEGO!