Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kupować wątpliwej jakości trufle, do których często w masowej produkcji dodawany jest syrop glukozowy lub tłuszcz palmowy, przygotuj własne z prostych i niedrogich składników. Możesz je podać gościom na imprezie lub sprezentować komuś bliskiemu. Do zrobienia trufli wybierz gorzką czekoladę o zawartości minimum 70% kakao.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30653
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30653
Składniki
Zaparz kawę espresso.
Gorzką czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej i odstaw do przestudzenia.
W dużej misce wymieszaj ser mascarpone wraz z kawą, rumem i rozpuszczoną czekoladą. Przykryj i wstaw do lodówki na minimum godzinę.
Z gotowej masy formuj kulki wielkości orzecha włoskiego. Każdą z trufli obtocz w kakao.