Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W SAM RAZ DO KAWY Z PRZYJACIÓŁMI :)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2526
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1903
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1657
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1593
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2526
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1903
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1657
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1593
Składniki
1.Ubijamy białka na sztywną pianę. 2.Dodajemy cukier i żółtka. 3.Do gotowej masy przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszamy. 4.Rozgrzewamy piekarnik na 170C i pieczemy biszkopt ok.30 minut (wymiary blaszki:(28x35cm)
1.Mleko gotujemy,dodajemy cukier i wlewamy budynie. 2.Następnie folią spożywczą przykrywamy budyń i odstawiamy do całkowitego ostygnięcia. 3.Przygotowane(miękkie) masło miksujemy do uzyskania puszystej masy i po łyżce dodajemy budyń,ciągle miksując.
1.Truskawki blendujemy. 2.Następnie galaretki rozpuszczamy w 3/4 litra gorącej wody i wlewamy do naszego musu truskawkowego. 3.Odstawiamy do lekkiego stężenia.
1.Na biszkopt dajemy nasz krem budyniowy 2.Następnie mus truskawkowy 3.Dodatkowo można dać na wierzch warstwę śmietanki 30% i oczywiście dowolnie dekorujemy polewą czekoladową SMACZNEGO! :)