Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny ciasto na stół wielkanocny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Składniki
Wykonanie: Do miski wbić jajka, dodać mleko, miód i powidła śliwkowe i wymieszać mikserem. W drugiej misce wymieszać suche składniki. Dodawać po jednej łyżce mieszanki suchej do mokrej miksując. Blachę o wymiarach 25x40 wyłożyć papierem do pieczenia, przelać ciasto. Wstawić od piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec przez 40-45 minut. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO.