Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser jest pełen witamin i mniej kaloryczny................SMACZNEGO!!!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 378
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1719
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3243
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26731
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 378
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1719
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3243
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26731
Składniki
krojone ananasy z puszki wylać na sitko i odsączyć, wsypać do foremki silikonowej budyniowej lub innej
wlać galaretkę tężejącą pomarańczową rozmieszaną w 450 ml gorącej wody i schować do lodówki do zastygnięcia łuskane orzechy włoskie rozsypać na galaretce agrestowej, wsypać pokrojone drobno dojrzałe nektarynki wlać tężejącą galaretkę agrestową rozmieszaną w 450 ml gorącej wody, schoweać do lodówki na kilka godzin przed wyjęciem formę polać ciepłą wodą i galaretka lekko wychodzi z formy Więcej różnych przepisów na blogu W Mojej Kuchni Lubię..