Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser jest pełen witamin i mniej kaloryczny................SMACZNEGO!!!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4505
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 30
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 61
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4505
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 30
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 61
Składniki
krojone ananasy z puszki wylać na sitko i odsączyć, wsypać do foremki silikonowej budyniowej lub innej
wlać galaretkę tężejącą pomarańczową rozmieszaną w 450 ml gorącej wody i schować do lodówki do zastygnięcia łuskane orzechy włoskie rozsypać na galaretce agrestowej, wsypać pokrojone drobno dojrzałe nektarynki wlać tężejącą galaretkę agrestową rozmieszaną w 450 ml gorącej wody, schoweać do lodówki na kilka godzin przed wyjęciem formę polać ciepłą wodą i galaretka lekko wychodzi z formy Więcej różnych przepisów na blogu W Mojej Kuchni Lubię..