Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasto do dobrej herbatki.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 920
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 920
Składniki
Wykonanie: Rozłożyć ciasto na stolnicy, pociąć na kwadraty, na każdym wyłożyć wzdłuż marmoladkę, delikatnie zwinąć w rulon, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować rozmąconym jajkiem ze śmietaną, posypać cukrem waniliowym. Wstawić do piekarnika nagrzanego do180 i piec około 20 minut. Po upieczeniu lekko przestudzić i posypać cukrem pudrem.