Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi, szybko znika z talerzy. Połączenie twarogu i rabarbaru okazało się idealne. Polecam!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4827
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418794
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4827
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418794
Składniki
Maślankę, jajka, olej połącz przy pomocy miksera. Dodaj cukier, stopniowo wsypuj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wyłóż na blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłożoną papierem do pieczenia. Twaróg zmiksuje z cukrem pudrem i śmietaną. Wyłóż go łyżką na ciasto. Ciasto posyp rabarbarem. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 45 minut.