Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi, szybko znika z talerzy. Połączenie twarogu i rabarbaru okazało się idealne. Polecam!
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23042
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1002
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104848
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23042
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1002
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104848
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Maślankę, jajka, olej połącz przy pomocy miksera. Dodaj cukier, stopniowo wsypuj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wyłóż na blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłożoną papierem do pieczenia. Twaróg zmiksuje z cukrem pudrem i śmietaną. Wyłóż go łyżką na ciasto. Ciasto posyp rabarbarem. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 45 minut.