Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi, szybko znika z talerzy. Połączenie twarogu i rabarbaru okazało się idealne. Polecam!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2317
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 154
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 201
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2317
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 154
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 201
Składniki
Maślankę, jajka, olej połącz przy pomocy miksera. Dodaj cukier, stopniowo wsypuj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wyłóż na blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłożoną papierem do pieczenia. Twaróg zmiksuje z cukrem pudrem i śmietaną. Wyłóż go łyżką na ciasto. Ciasto posyp rabarbarem. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 45 minut.