Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia jest niezwykle zdrowym warzywem bogatym w cenne minerały i witaminy, warto podkręcić jej smak.
kuchenka gazowa/ grill
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31249
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14287
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1371
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31249
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14287
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1371
Składniki
Niestety trzeba pobrudzić kuchenkę i opalić dynię na ogniu- po prostu położyć ją na palnik i przekładać, aż się cała w każdym miejscu zwęgli. Spaleniznę potem najłatwiej zdjąć łyżką.
Teraz wystarczą już tradycyjne dodatki, a całość trzeba rozgnieść widelcem. Ma być bardzo wyraziste, czosnkowo/ chili, kwaskowe i doprawione solą.
Smacznego :)