Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia jest niezwykle zdrowym warzywem bogatym w cenne minerały i witaminy, warto podkręcić jej smak.
kuchenka gazowa/ grill
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6960
Polecam.
Odsłon: 111
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5262
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2380
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6960
Polecam.
Odsłon: 111
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5262
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2380
Składniki
Niestety trzeba pobrudzić kuchenkę i opalić dynię na ogniu- po prostu położyć ją na palnik i przekładać, aż się cała w każdym miejscu zwęgli. Spaleniznę potem najłatwiej zdjąć łyżką.
Teraz wystarczą już tradycyjne dodatki, a całość trzeba rozgnieść widelcem. Ma być bardzo wyraziste, czosnkowo/ chili, kwaskowe i doprawione solą.
Smacznego :)