Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia jest niezwykle zdrowym warzywem bogatym w cenne minerały i witaminy, warto podkręcić jej smak.
kuchenka gazowa/ grill
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 780
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8112
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12999
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 345
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 120
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2219
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 780
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8112
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12999
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 345
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 120
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2219
Składniki
Niestety trzeba pobrudzić kuchenkę i opalić dynię na ogniu- po prostu położyć ją na palnik i przekładać, aż się cała w każdym miejscu zwęgli. Spaleniznę potem najłatwiej zdjąć łyżką.
Teraz wystarczą już tradycyjne dodatki, a całość trzeba rozgnieść widelcem. Ma być bardzo wyraziste, czosnkowo/ chili, kwaskowe i doprawione solą.
Smacznego :)