Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny sos do grilla o wyraźnym smaku czosnku, curry i ziół prowansalskich, fantastyczny do mięs z rusztu, gotowy w trzy minuty.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 911
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 911
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Składniki
Do miski przekładamy jogurt, dodajemy przyprawę curry, zioła prowansalskie oraz odrobinę soli, przez praskę przeciskamy czosnek. Wszystko dokładnie mieszamy. Sos wstawiamy na 1/2 godziny do lodówki.