Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokuł ze słonecznikiem jest leki i ma wspaniały orzechowy posmak
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2544
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 322
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4355
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2544
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 322
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4355
Składniki
Brokuł podzielić na mniejsze kawałki i zagotować w lekko osolonej wodzie,gotować ok 10 min tak aby brokuły nie był zbyt miękki.
Ugotowane brokuły wyjąć z wody i przy pomocy ręcznika papierowego obsuszyć.Na patelni grillowej podgrzać oliwę i smażyć brokuły na lekko brązowy kolor ze wszystkich stron,pod koniec smażenia posypać słonecznikiem.Podawać jak dodatek do dań lub samodzielnie. Smacznego!!!