Do góry

Dodatki Przepis na:

Buraczki z orzechami

Buraczki z orzechami

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3552

Dodano:

Odsłon: 2399

Pyszny dodatek do mięsnego obiadu. Najlepiej smakują podane na ciepło.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Buraki ugotuj do miękkości. Obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodaj sok z cytryny i olej. Dopraw do smaku pieprzem, solą i cukrem. Dodaj kolendrę. Przed podaniem posyp posiekanymi orzechami oraz drobno posiekaną natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń