Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsnego obiadu. Najlepiej smakują podane na ciepło.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2846
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2846
Składniki
Buraki ugotuj do miękkości. Obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodaj sok z cytryny i olej. Dopraw do smaku pieprzem, solą i cukrem. Dodaj kolendrę. Przed podaniem posyp posiekanymi orzechami oraz drobno posiekaną natką pietruszki.