Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsnego obiadu. Najlepiej smakują podane na ciepło.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 466
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 101
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 177
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 138
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 466
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 101
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 177
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 138
Składniki
Buraki ugotuj do miękkości. Obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodaj sok z cytryny i olej. Dopraw do smaku pieprzem, solą i cukrem. Dodaj kolendrę. Przed podaniem posyp posiekanymi orzechami oraz drobno posiekaną natką pietruszki.