Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty leśny smak i zapach borowików wyśmienicie się komponuje jako dodatek do carpaccio tym razem z wędzonego na zimno łososia
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 466
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 466
Składniki
:D
Zebrałam grzyby i je umyłam i osuszałam. Do carpaccio najlepsze są młode zwarte egzemplarze. Na talerzu wyłożyłam plastry łososia, posmarowałam je pesto. Posypałam kaparami. Wyłożyłam pokrojone na mandolinie grzyby. Całość posypałam startym parmezanem i pieprzem. Przed podaniem carpaccio należy skropić oliwą i sokiem z cytryny. Najlepiej smakuje z czosnkowymi grzankami.
Smacznego :)