Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty leśny smak i zapach borowików wyśmienicie się komponuje jako dodatek do carpaccio tym razem z wędzonego na zimno łososia
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11874
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16146
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5123
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11874
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16146
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5123
Składniki
:D
Zebrałam grzyby i je umyłam i osuszałam. Do carpaccio najlepsze są młode zwarte egzemplarze. Na talerzu wyłożyłam plastry łososia, posmarowałam je pesto. Posypałam kaparami. Wyłożyłam pokrojone na mandolinie grzyby. Całość posypałam startym parmezanem i pieprzem. Przed podaniem carpaccio należy skropić oliwą i sokiem z cytryny. Najlepiej smakuje z czosnkowymi grzankami.
Smacznego :)