Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty leśny smak i zapach borowików wyśmienicie się komponuje jako dodatek do carpaccio tym razem z wędzonego na zimno łososia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25690
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2673
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1306
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25690
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2673
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1306
Składniki
:D
Zebrałam grzyby i je umyłam i osuszałam. Do carpaccio najlepsze są młode zwarte egzemplarze. Na talerzu wyłożyłam plastry łososia, posmarowałam je pesto. Posypałam kaparami. Wyłożyłam pokrojone na mandolinie grzyby. Całość posypałam startym parmezanem i pieprzem. Przed podaniem carpaccio należy skropić oliwą i sokiem z cytryny. Najlepiej smakuje z czosnkowymi grzankami.
Smacznego :)