Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty leśny smak i zapach borowików wyśmienicie się komponuje jako dodatek do carpaccio tym razem z wędzonego na zimno łososia
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 1324
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 59
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 4372
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 114
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 1324
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 59
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 4372
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 114
Składniki
:D
Zebrałam grzyby i je umyłam i osuszałam. Do carpaccio najlepsze są młode zwarte egzemplarze. Na talerzu wyłożyłam plastry łososia, posmarowałam je pesto. Posypałam kaparami. Wyłożyłam pokrojone na mandolinie grzyby. Całość posypałam startym parmezanem i pieprzem. Przed podaniem carpaccio należy skropić oliwą i sokiem z cytryny. Najlepiej smakuje z czosnkowymi grzankami.
Smacznego :)