Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty leśny smak i zapach borowików wyśmienicie się komponuje jako dodatek do carpaccio tym razem z wędzonego na zimno łososia
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10507
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3153
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2255
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10507
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3153
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2255
Składniki
:D
Zebrałam grzyby i je umyłam i osuszałam. Do carpaccio najlepsze są młode zwarte egzemplarze. Na talerzu wyłożyłam plastry łososia, posmarowałam je pesto. Posypałam kaparami. Wyłożyłam pokrojone na mandolinie grzyby. Całość posypałam startym parmezanem i pieprzem. Przed podaniem carpaccio należy skropić oliwą i sokiem z cytryny. Najlepiej smakuje z czosnkowymi grzankami.
Smacznego :)