Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może by tak coś na upalne dni w sam raz do dań głównych ? Po przepis zapraszam na blog Kuchnia domowa Agi. Mam nadzieję że spodoba się Państwu ten przepis i chętnie z niego skorzystacie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4069
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11158
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6408
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13390
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5156
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4069
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11158
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6408
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13390
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5156
Składniki
Ogórki zetrzeć na tarce jarzynowej drobnej, posolić wsypać cukier i wlać ocet, wymieszać i zostawić na 2 minuty
Po odstaniu ogórków wlać wodę z kranu lub kupną niegazowaną, dodać śmietanę dokładnie wymieszać i jeśli będzie potrzeba dosolić i wlać ocet