Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może by tak coś na upalne dni w sam raz do dań głównych ? Po przepis zapraszam na blog Kuchnia domowa Agi. Mam nadzieję że spodoba się Państwu ten przepis i chętnie z niego skorzystacie
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 227
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1137
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 227
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1137
Składniki
Ogórki zetrzeć na tarce jarzynowej drobnej, posolić wsypać cukier i wlać ocet, wymieszać i zostawić na 2 minuty
Po odstaniu ogórków wlać wodę z kranu lub kupną niegazowaną, dodać śmietanę dokładnie wymieszać i jeśli będzie potrzeba dosolić i wlać ocet