Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki cukier możemy wykorzystać do owoców, deserów, dekoracji ciast. Standardowo do Mojito, ja osobiście bardzo lubię aromatyzować nim kawę.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5900
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12680
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5900
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12680
Składniki
Listki mięty dokładnie oczyszczamy pędzelkiem lub delikatnie palcami. Cukier miksujemy z miętą, rozsypujemy na papierze i zostawiamy na dobę do wysuszenia. Przechowujemy w słoiczku.