Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki cukier możemy wykorzystać do owoców, deserów, dekoracji ciast. Standardowo do Mojito, ja osobiście bardzo lubię aromatyzować nim kawę.
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 163486
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 272
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 63
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 163486
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 272
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 63
Składniki
Listki mięty dokładnie oczyszczamy pędzelkiem lub delikatnie palcami. Cukier miksujemy z miętą, rozsypujemy na papierze i zostawiamy na dobę do wysuszenia. Przechowujemy w słoiczku.