Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię taką cukinię, mocno przypieczona ale nie "rozgotowana", może być lekką kolacją lub dodatkiem do mięsnego obiadu
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 81
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 66
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 163
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 81
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 66
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 163
Składniki
1. cukinię kroimy w 1-1,5 cm plastry ( cukinia musi mieć miękką skórę), 2. na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju, smazymy cukinię z jednej strony ok 5 min, przewracamy, posypujemy kucharkiem i smazymy kolejne 5 min (jesli chcemy bardziej miękką, możemy podlać odrobiną wody), smacznego