Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię taką cukinię, mocno przypieczona ale nie "rozgotowana", może być lekką kolacją lub dodatkiem do mięsnego obiadu
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5701
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 1773
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 196
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5701
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 1773
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 196
Składniki
1. cukinię kroimy w 1-1,5 cm plastry ( cukinia musi mieć miękką skórę), 2. na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju, smazymy cukinię z jednej strony ok 5 min, przewracamy, posypujemy kucharkiem i smazymy kolejne 5 min (jesli chcemy bardziej miękką, możemy podlać odrobiną wody), smacznego