Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię taką cukinię, mocno przypieczona ale nie "rozgotowana", może być lekką kolacją lub dodatkiem do mięsnego obiadu
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113061
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113061
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
1. cukinię kroimy w 1-1,5 cm plastry ( cukinia musi mieć miękką skórę), 2. na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju, smazymy cukinię z jednej strony ok 5 min, przewracamy, posypujemy kucharkiem i smazymy kolejne 5 min (jesli chcemy bardziej miękką, możemy podlać odrobiną wody), smacznego