Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię taką cukinię, mocno przypieczona ale nie "rozgotowana", może być lekką kolacją lub dodatkiem do mięsnego obiadu
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 832
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 76
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 832
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 76
Składniki
1. cukinię kroimy w 1-1,5 cm plastry ( cukinia musi mieć miękką skórę), 2. na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju, smazymy cukinię z jednej strony ok 5 min, przewracamy, posypujemy kucharkiem i smazymy kolejne 5 min (jesli chcemy bardziej miękką, możemy podlać odrobiną wody), smacznego