Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 626
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 7926
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 442
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 9022
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 7730
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 626
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 7926
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 442
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 9022
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 7730
Składniki
Wykonanie: Cukinię dokładnie opłukać, pokroić w paski, następnie wyłożyć na rozgrzany olej i zeszklić, po czym ostudzić. Dodać czosnek utarty z solą, posiekany koperek, sok z cytryny do smaku i przyprawić świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszać i podawać jako dodatek do kanapek.