Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny cytrynowy krem do ciast,tortów ,babeczek!POLECAM!
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 2178
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 203
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 2178
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 203
Składniki
Wszystkie skladniki oprucz oliwy dodajemy do garnuszka i doprowadzamy do wrzenia na malym ogniu,ciagle mieszajac,zeby nam sie ta masa nie przypalila.Nastepnie dodajemy oliwy,mieszamy i gotowe.
Przekladamy do sloiczka i zostawiamy do ostygniecia.Zamykamy i przechowujemy w lodówce do ok.7 dni.