Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwone pesto z suszonych pomidorów, z dodatkiem czosnku, aromatycznych ziół i przypraw. Z tym przepisem poradzi sobie każdy, nawet początkujący kucharz. Zobaczcie, jakie to proste!
blender
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Suszone pomidory przekładamy do blendera, dodajemy tymianek, chili, czosnek, sól oraz pieprz. Na koniec wlewamy oliwę i dodajemy łyżkę miodu. Wszystko razem miksujemy przez około 2-3 minuty i gotowe!