Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwone pesto z suszonych pomidorów, z dodatkiem czosnku, aromatycznych ziół i przypraw. Z tym przepisem poradzi sobie każdy, nawet początkujący kucharz. Zobaczcie, jakie to proste!
blender
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Suszone pomidory przekładamy do blendera, dodajemy tymianek, chili, czosnek, sól oraz pieprz. Na koniec wlewamy oliwę i dodajemy łyżkę miodu. Wszystko razem miksujemy przez około 2-3 minuty i gotowe!