Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwone pesto z suszonych pomidorów, z dodatkiem czosnku, aromatycznych ziół i przypraw. Z tym przepisem poradzi sobie każdy, nawet początkujący kucharz. Zobaczcie, jakie to proste!
blender
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 516
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 47
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 32
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 516
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 47
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 32
Składniki
Suszone pomidory przekładamy do blendera, dodajemy tymianek, chili, czosnek, sól oraz pieprz. Na koniec wlewamy oliwę i dodajemy łyżkę miodu. Wszystko razem miksujemy przez około 2-3 minuty i gotowe!