Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tłustych, kalorycznych majonezach, ja już zapomniałam. Od jakiegoś czasu robię majonez według przepisy Marty Gregorczyk z kanału Skutecznie.Tv. Wygląd, konsystencja i smak ten sam co klasycznego majonezu.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23997
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 180
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 383
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 545
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23997
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 180
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 383
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 545
Składniki
Do wysokiego słoika przełożyć serek, pokrojone jajko, musztardę, sól, pieprz, paprykę. Blendować 2-3 minuty. Gotowe.