Do góry

Dodatki Przepis na:

Dip jogurtowy

Dip jogurtowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 224 Ocena: 3488

Dodano:

Odsłon: 1944

Pyszny i łatwy dip do przekąsek typu frytki, chipsy.

Składniki

  • 200 g naturalny jogurt
  • 2 ząbki czosnku
  • szczypta soli, kuminu( kminku rzymskiego), cynamonu, papryki i curry
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Dip jogurtowy

Przygotowanie

  1. Czosnek rozgniatamy, dodajemy do jogurtu naturalnego. Przyprawy dajemy w równej ilości. Mieszamy i dajemy do lodówki na przynajmniej godzinę. Dip smakuje lekko egzotycznie, przepis pochodzi z kuchni arabskiej.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Dolcevita-in-my-kitchen 22 grudnia 2017 Bardzo lubie ten dip, a owieczki to akurat przy lodkach sie ulepiala :-)))
Pozdrawiam :-)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 22 grudnia 2017 Dip jet the best i sama bardzo często robię ale..... owieczka mnie rozbroiła!!!!!!!! :))))))))))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń