Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z prostych składników, które najczęściej są w każdej kuchni. Świetnie smakuje z mięsem, rybą, kaszą czy ziemniakami. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 85
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 85
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Składniki
Cebulę i czosnek drobno pokroić. Poddusić na patelni na oleju. Z cukinii i papryki usunąć gniazda nasienne i również wrzucić na patelnię. Dodać jeszcze pokrojone w kostkę pomidory, przyprawy i koncentrat pomidorowy. Dusić do miękkości warzyw pod przykryciem. Co jakiś czas mieszać. W razie potrzeby dolać szklankę wody.