Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie nie zajmie nawet pół godziny. Świetny dodatek do mięs, ziemniaków, kasz czy ryżu.
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 564
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 1638
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 758
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1604
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 564
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 1638
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 758
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1604
Składniki
Bakłażana umyć i pokroić w kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce. Cebulę drobno pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Cebulę zeszklić na oleju. Dodać startą marchewkę i czosnek. Dusić chwilę pod przykryciem. Potem dodać kawałki bakłażana oraz przyprawy. Całość często mieszać. Dusić do miękkości warzyw.