Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie nie zajmie nawet pół godziny. Świetny dodatek do mięs, ziemniaków, kasz czy ryżu.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119009
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8818
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3198
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2799
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119009
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8818
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3198
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2799
Składniki
Bakłażana umyć i pokroić w kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce. Cebulę drobno pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Cebulę zeszklić na oleju. Dodać startą marchewkę i czosnek. Dusić chwilę pod przykryciem. Potem dodać kawałki bakłażana oraz przyprawy. Całość często mieszać. Dusić do miękkości warzyw.