Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od teraz nie kupisz już czekolady w sklepie, bo zrobisz ją bez problemu sama w domu.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 743
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1534
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6060
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8914
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 743
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1534
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6060
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8914
Składniki
Olej kokosowy i miód wkładamy do rondelka. Podgrzewamy w kąpieli wodnej, ciągle mieszając. Gdy składniki się już rozpuszczą cały czas mieszając dodajemy po 1 łyżce kakao. Na koniec dodatki. Wylać do foremek na kostki lodu lub blaszkę wyłożoną papierem i wkładamy do zamrażalki na 15 min. Przechowujemy w lodówce.