Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie z granolą w roli głównej dostarczy nam energii na kilka godzin.Orzechy i ziarna - uzupełniają dietę w zdrowe tłuszcze a płatki dostarczą sporo witamin. Wystarczy 2-3 łyżki tak przygotowanej granoli zalać gorącą wodą i mlekiem.
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2938
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 118
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5330
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 1749
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2938
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 118
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5330
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 1749
Składniki
Sok lekko podgrzać i wymieszać z miodem. Wszystkie składniki przesypać do głębokiej misy i dokładnie je wymieszać. Połączyć z sokiem i miodem. Ponownie wymieszać. Dużą blachę (tę z wyposażenia piekarnika) wyłożyć papierem do pieczenia i rozłożyć równomiernie naszą granolę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i suszyć przez 20 minut. Dwukrotnie przemieszać, by składniki równomiernie się rumieniły. Po ostygnięciu przesypać do szklanych, zamykanych pojemników.