Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie z granolą w roli głównej dostarczy nam energii na kilka godzin.Orzechy i ziarna - uzupełniają dietę w zdrowe tłuszcze a płatki dostarczą sporo witamin. Wystarczy 2-3 łyżki tak przygotowanej granoli zalać gorącą wodą i mlekiem.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Składniki
Sok lekko podgrzać i wymieszać z miodem. Wszystkie składniki przesypać do głębokiej misy i dokładnie je wymieszać. Połączyć z sokiem i miodem. Ponownie wymieszać. Dużą blachę (tę z wyposażenia piekarnika) wyłożyć papierem do pieczenia i rozłożyć równomiernie naszą granolę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i suszyć przez 20 minut. Dwukrotnie przemieszać, by składniki równomiernie się rumieniły. Po ostygnięciu przesypać do szklanych, zamykanych pojemników.