Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bajecznie proste w przygotowaniu. Dzięki temu mamy pewność co jemy
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5297
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5297
Składniki
Obieramy orzeszki (jeśli kupiliśmy je w łupinkach). Prażymy na suchej patelni uważając, żeby ich nie przypalić. Po uprażeniu wkładamy do malaksera/blendujemy na jednolitą masę.Solimy do smaku i gotowe. Przechowujemy w lodówce.