Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło orzechowe o obniżonej kaloryczności i mniejszej zawartości tłuszczu
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
W misce wymieszaj mąkę / zmielone orzechy, wodę i masło orzechowe, jeśli konsystencja będzie zbyt gęsta dolej wody.
Dodaj sól i słodzik jeśli go używasz. Przechowuj pod przykryciem do 2 tygodni, w lodówce do 2 miesięcy.