Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty w przygotowaniu ,niezbędny w kuchni podczas domowych wypieków.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1491
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1491
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
Laski wanilii przekrawamy wzdłuż na pół ,wkładamy do butelki i zalewamy alkoholem. Stawiamy w ciepłe miejsce na 3-4 tygodnie ,codziennie potrząsając butelką. Po tym czasie ekstrakt możemy przecedzić lub laski wanilii pozostawić ,by ekstrakt stawał się mocniejszy.