Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty w przygotowaniu ,niezbędny w kuchni podczas domowych wypieków.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 912
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12738
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 912
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12738
Składniki
Laski wanilii przekrawamy wzdłuż na pół ,wkładamy do butelki i zalewamy alkoholem. Stawiamy w ciepłe miejsce na 3-4 tygodnie ,codziennie potrząsając butelką. Po tym czasie ekstrakt możemy przecedzić lub laski wanilii pozostawić ,by ekstrakt stawał się mocniejszy.