Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańska pasta na kanapki z blendera, prosta w przygotowaniu
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Jeśli używasz ciecierzycy z puszki, odcedź ją, czosnek pokrój na małe kawałki lub przeciśnij przez praskę.
Wszystkie składniki wrzuć do blendera i zmiel na gładką masę, jeśli będzie trochę sypka lub zbyt lepka, dodaj więcej wody.