Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki w wykonaniu dressing do sałatek.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Do miseczki lub innego naczynia wlewamy odmierzoną oliwę z oliwek, wyciskamy sok z cytryny
Czosnek obieramy i rozgniatamy, a następnie dodajemy do oliwy i soku z cytryny
Dodajemy pieprz oraz płatki chili i mieszamy dobrze. Można przelać do słoiczka lub butelki, zakręcić i wykorzystać w przeciągu tygodnia.