Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam farsz do ruskich pierogów lub pierożańców, który jest prosty i łatwy w przygotowaniu ale tez bardzo smaczny.
garnek, miska, praska do ziemniaków lub tłuczek, widelec,
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 78
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 78
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Składniki
Farsz; Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę lub ugnieść tłuczkiem do ziemniaków. Twaróg rozgnieść widelcem. Cebulę po obraniu drobno pokroić i podsmażyć do zrumienienia na rozgrzanej patelni z odrobiną masła klarownego. Ziemniaki połączyć z twarogiem i podsmażoną cebulką doprawić solą oraz pieprzem mielonym, całość dobrze wymieszać do połączenia składników. ( Ja doprawiłam pieprzem mielonym ziołowym ).
Pierożance z farszem.
Farsz przygotowany.