Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam farsz do ruskich pierogów lub pierożańców, który jest prosty i łatwy w przygotowaniu ale tez bardzo smaczny.
garnek, miska, praska do ziemniaków lub tłuczek, widelec,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10397
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12842
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10397
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12842
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4585
Składniki
Farsz; Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę lub ugnieść tłuczkiem do ziemniaków. Twaróg rozgnieść widelcem. Cebulę po obraniu drobno pokroić i podsmażyć do zrumienienia na rozgrzanej patelni z odrobiną masła klarownego. Ziemniaki połączyć z twarogiem i podsmażoną cebulką doprawić solą oraz pieprzem mielonym, całość dobrze wymieszać do połączenia składników. ( Ja doprawiłam pieprzem mielonym ziołowym ).
Pierożance z farszem.
Farsz przygotowany.