Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gwarantuję, że jak spróbujcie fasolki w takim wydaniu, to nie będziecie chcieli już jeść jej inaczej. :D Banalny przepis na kolację.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11445
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4974
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1200
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10018
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1477
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11445
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4974
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1200
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10018
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1477
Składniki
Zacznijmy od zagotowania wody z dodatkiem soli i cukru. Następnie gotujmy w niej fasolkę aż do miękkości.
Cebulkę siekamy na drobną kostkę. Masło rozgrzać na patelni. Zeszklić cebulkę.
Przygotować zasmażkę z oleju, masła oraz bułki tartej. Proporcje dodawałam na oko.
Wymieszać cebulkę z bułeczką.
Fasolkę połączyć z cebulką z zasmażką. Smacznego! :)