Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Focaccia pyszny wloski chleb do Grilla.Polecam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14413
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1674
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16503
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6633
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14413
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1674
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16503
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6633
Składniki
Drozdze ,oliwe ,sól i wode razem mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na 20mni.Nastepnie zagniatamy i znow zostawiamy do wyrosniecia na ok.15 min.W tym czasie smarujemy blache oliwa.Piekarnik zalaczamy na 250 stopni góra/dól.Kroimy warzywa takie jakie chcemy miec na chlebie.Nastepnie,dajemy ciasto na blache i rekami rozciagamy,obkladamy warzywami wedlug uznania.Obnizamy temperature do 220 stopni i wkladamy chleb do piekarnika.
Pieczemy: 220stopni przez ok.30min. góra/dól. SMACZNEGO!