Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Focaccia pyszny wloski chleb do Grilla.Polecam!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1217
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 236
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4317
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1217
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 236
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4317
Składniki
Drozdze ,oliwe ,sól i wode razem mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na 20mni.Nastepnie zagniatamy i znow zostawiamy do wyrosniecia na ok.15 min.W tym czasie smarujemy blache oliwa.Piekarnik zalaczamy na 250 stopni góra/dól.Kroimy warzywa takie jakie chcemy miec na chlebie.Nastepnie,dajemy ciasto na blache i rekami rozciagamy,obkladamy warzywami wedlug uznania.Obnizamy temperature do 220 stopni i wkladamy chleb do piekarnika.
Pieczemy: 220stopni przez ok.30min. góra/dól. SMACZNEGO!