Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki w wersji fit. Mi najbardziej smakują te z kalarepki. A ty, które wybierzesz?
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113013
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 375
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 710
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 545
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113013
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 375
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 710
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 545
Składniki
Warzywa myję, obieram i tnę w słupki. Wykładam na blaszce wyłożonej papierem. Posypuję solą i przyprawami, a następnie polewam oliwą.
Wkładam do piekarnika nagrzanego do 220 st. C. Piekę 20 minut.