Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki w wersji fit. Mi najbardziej smakują te z kalarepki. A ty, które wybierzesz?
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 181
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 179
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 459
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 117
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 181
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 179
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 459
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 117
Składniki
Warzywa myję, obieram i tnę w słupki. Wykładam na blaszce wyłożonej papierem. Posypuję solą i przyprawami, a następnie polewam oliwą.
Wkładam do piekarnika nagrzanego do 220 st. C. Piekę 20 minut.