Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki w wersji fit. Mi najbardziej smakują te z kalarepki. A ty, które wybierzesz?
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 74
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 74
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Składniki
Warzywa myję, obieram i tnę w słupki. Wykładam na blaszce wyłożonej papierem. Posypuję solą i przyprawami, a następnie polewam oliwą.
Wkładam do piekarnika nagrzanego do 220 st. C. Piekę 20 minut.