Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki w wersji fit. Mi najbardziej smakują te z kalarepki. A ty, które wybierzesz?
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 2208
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 214
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 50
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 133
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5934
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1736
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 2208
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 214
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 50
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 133
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5934
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1736
Składniki
Warzywa myję, obieram i tnę w słupki. Wykładam na blaszce wyłożonej papierem. Posypuję solą i przyprawami, a następnie polewam oliwą.
Wkładam do piekarnika nagrzanego do 220 st. C. Piekę 20 minut.