Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone frytki ziemniaczane, idealne do wielu dań zamiast tradycyjnych ziemniaków z wody.
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2447
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3371
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2329
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 91
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 324
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 6057
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2447
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3371
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2329
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 91
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 324
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 6057
Składniki
Ziemniaki obieramy ze skórki, myjemy, kroimy na frytki, osączamy z wody na durszlaku. W garnczku do głębokiego smażenia rozgrzewamy olej rzepakowy. Smażymy osączone z wody frytki do ich lekkiego zarumienienia.
Usmażone frytki osączamy z oleju, posypujemy solą lub ulubioną przyprawą. Smacznego!!!