Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone frytki ziemniaczane, idealne do wielu dań zamiast tradycyjnych ziemniaków z wody.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 90
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 90
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Składniki
Ziemniaki obieramy ze skórki, myjemy, kroimy na frytki, osączamy z wody na durszlaku. W garnczku do głębokiego smażenia rozgrzewamy olej rzepakowy. Smażymy osączone z wody frytki do ich lekkiego zarumienienia.
Usmażone frytki osączamy z oleju, posypujemy solą lub ulubioną przyprawą. Smacznego!!!