Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pasta do chleba w trochę innej wersji. Ugotowane na twardo jajka połączone z paprykarzem szczecińskim i majonezem dają nam bardzo smaczne smarowidło na chlebek czyli pastę jajeczną z paprykarzem. Polecam
miska, garnek , widelec, talerz ,
Pyszna świąteczna przekąska
Odsłon: 60
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 59
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 680
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1705
Pyszna świąteczna przekąska
Odsłon: 60
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 59
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 680
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1705
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Do rozgniecionych jajek dodać paprykarz szczeciński, majonez wymieszać do połączenia składników. Spróbować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Pasta gotowa do podania.