Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pasta do chleba w trochę innej wersji. Ugotowane na twardo jajka połączone z paprykarzem szczecińskim i majonezem dają nam bardzo smaczne smarowidło na chlebek czyli pastę jajeczną z paprykarzem. Polecam
miska, garnek , widelec, talerz ,
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Do rozgniecionych jajek dodać paprykarz szczeciński, majonez wymieszać do połączenia składników. Spróbować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Pasta gotowa do podania.