Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pasta do chleba w trochę innej wersji. Ugotowane na twardo jajka połączone z paprykarzem szczecińskim i majonezem dają nam bardzo smaczne smarowidło na chlebek czyli pastę jajeczną z paprykarzem. Polecam
miska, garnek , widelec, talerz ,
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3783
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3783
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Do rozgniecionych jajek dodać paprykarz szczeciński, majonez wymieszać do połączenia składników. Spróbować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Pasta gotowa do podania.