Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pasta do chleba w trochę innej wersji. Ugotowane na twardo jajka połączone z paprykarzem szczecińskim i majonezem dają nam bardzo smaczne smarowidło na chlebek czyli pastę jajeczną z paprykarzem. Polecam
miska, garnek , widelec, talerz ,
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 22
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 59
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 18
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 298
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 22
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 59
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 18
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 298
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Do rozgniecionych jajek dodać paprykarz szczeciński, majonez wymieszać do połączenia składników. Spróbować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Pasta gotowa do podania.