Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pasta do chleba w trochę innej wersji. Ugotowane na twardo jajka połączone z paprykarzem szczecińskim i majonezem dają nam bardzo smaczne smarowidło na chlebek czyli pastę jajeczną z paprykarzem. Polecam
miska, garnek , widelec, talerz ,
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Do rozgniecionych jajek dodać paprykarz szczeciński, majonez wymieszać do połączenia składników. Spróbować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Pasta gotowa do podania.