Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje do klusek i kasz, dla mięsożerców jako dodatek do wszystkich mięs.
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 539
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8681
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3007
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 958
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 539
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8681
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3007
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 958
Składniki
Kapustę poszatkować, dusić na oliwie ok. 15 minut pod przykryciem. Dodać sól i cukier. Polać octem balsamicznym, dodać żurawinę, rodzynki i ziarna obranego słonecznika. Dusić kolejne 15 minut co jakiś czas mieszając, przy czym a na ostatnie 5minut odkryć aby kapusta nieco się przysmażyła. Podawać na ciepło.