Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje do klusek i kasz, dla mięsożerców jako dodatek do wszystkich mięs.
Uwielbiam buraczki w każdej postaci, bo są zdrowe, smaczne i dodają mnóstwo e...
Odsłon: 17144
Jak przygotować idealne naleśniki? Wbrew pozorom, nie jest to wcale łatwe. Ni...
Odsłon: 57367
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 51
Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
Odsłon: 191
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 51
Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
Odsłon: 191
Składniki
Kapustę poszatkować, dusić na oliwie ok. 15 minut pod przykryciem. Dodać sól i cukier. Polać octem balsamicznym, dodać żurawinę, rodzynki i ziarna obranego słonecznika. Dusić kolejne 15 minut co jakiś czas mieszając, przy czym a na ostatnie 5minut odkryć aby kapusta nieco się przysmażyła. Podawać na ciepło.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Zapiekane ziemniaki (ziemniaki Hasselback)
Dodatki
Wegańska pasta słonecznikowa
Dodatki
Bataty zapiekane z cheddarem
Dodatki
Szybka surówka z kapusty pekińskiej
Zapiekane ziemniaki (ziemniaki Hasselback)
Nazwa tych ziemniaków pochodzi od restauracji w Sztokholmie - Hasselbacken, g...
Odsłon: 443
Wegańska pasta słonecznikowa
Pasta ze słonecznika Bardzo prosty przepis
Odsłon: 138