Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje do klusek i kasz, dla mięsożerców jako dodatek do wszystkich mięs.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6446
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 55
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6446
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 55
Składniki
Kapustę poszatkować, dusić na oliwie ok. 15 minut pod przykryciem. Dodać sól i cukier. Polać octem balsamicznym, dodać żurawinę, rodzynki i ziarna obranego słonecznika. Dusić kolejne 15 minut co jakiś czas mieszając, przy czym a na ostatnie 5minut odkryć aby kapusta nieco się przysmażyła. Podawać na ciepło.