Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do zapiekanek.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1127
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 8347
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1127
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 8347
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i udusić w małej ilości wody, Cebulę obrać posiekać i udusić na tłuszczu z dodatkiem mąki, następnie połączyć z kapustą. Wsypać odsączoną fasolę, lekko poddusić, doprawić do smaku i podawać np. do zapiekanek.