Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do zapiekanek.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 744
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36466
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1294
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 744
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36466
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1294
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i udusić w małej ilości wody, Cebulę obrać posiekać i udusić na tłuszczu z dodatkiem mąki, następnie połączyć z kapustą. Wsypać odsączoną fasolę, lekko poddusić, doprawić do smaku i podawać np. do zapiekanek.