Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do zapiekanek.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i udusić w małej ilości wody, Cebulę obrać posiekać i udusić na tłuszczu z dodatkiem mąki, następnie połączyć z kapustą. Wsypać odsączoną fasolę, lekko poddusić, doprawić do smaku i podawać np. do zapiekanek.