Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo my lubimy nieoczywiste połączenia ;)
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 165
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 165
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Składniki
Kapustę kroimy na mniejsze kawałki, obgotowujemy w wodzie z dodatkiem liścia kaffiru. Odcedzamy. W woku rozgrzewamy olej, wrzucamy kapustę, pokrojone w paski papryki. Podlewamy sosem sojowym, dodajemy posiekaną papryczkę chili, cukier palmowy i smażymy na dużym ogniu przez kilka minut. Pod koniec dodajemy sos ostrygowy. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem. Kapustę polecamy szczególnie do ryb.