Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo my lubimy nieoczywiste połączenia ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1475
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 999
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1475
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 999
Składniki
Kapustę kroimy na mniejsze kawałki, obgotowujemy w wodzie z dodatkiem liścia kaffiru. Odcedzamy. W woku rozgrzewamy olej, wrzucamy kapustę, pokrojone w paski papryki. Podlewamy sosem sojowym, dodajemy posiekaną papryczkę chili, cukier palmowy i smażymy na dużym ogniu przez kilka minut. Pod koniec dodajemy sos ostrygowy. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem. Kapustę polecamy szczególnie do ryb.