Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne i szybkie danie. Polecam w polaczeniu z gotowanymi ziemniaczkami.
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 6068
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6302
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10299
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 6068
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6302
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10299
Składniki
cebule kroimy w piorka, parowki w plasterki i smazymy na oleju razem z przyprawami az do zeszklenia sie cebulki.
kapuste pekinska oplukujemy, suszymy i kroimy w piorka az do samego konca, razem z glabami. Dodajemy do garnka z cebulka i kielbaskami, podlewamy 1/2 litra wody. Dodajemy lyzeczke cukru, sok z cytryny i dusimy pod przykryciem. Kapustka powinna byc miekka juz po 12 minutach. Dodajemy posiekany koperek. Zdejmujemy pokrywe i odparowujemy jeszcze troche wody.
Na malej patelni robimy zasmazke z ok. 2 lyzek oleju i 2 lyzek maki. Smazymy, az sie spieni i dodajemy do kapusty, mieszamy i gotujemy jeszcze 3 minutki. Gotowe. Bardzo, bardzo smaczne i zdrowe.