Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) apetyczny dodatek do mięsa wieprzowego
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 128
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 229
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 128
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 229
Składniki
Cebule skroiłem w piórka ,zeszkliłem na oliwie ,dodałem vegetę ,chwilę podsmażyłem. Kapustę pokroiłem w paski szerokości 1-1,5 cm ,podlałem odrobiną wody i dusiłem pod przykryciem do miękkości kapusty. Dodałem posiekany czosnek ,tymianek ,bulion ,dusiłem 15 min. Bazylię posiekałem ,dodałem do kapusty ,dokładnie wymieszałem. Podałem z gęstą śmietaną.