Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) apetyczny dodatek do mięsa wieprzowego
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8551
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3016
Polecam.
Odsłon: 1791
Polecam.
Odsłon: 512
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8551
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3016
Polecam.
Odsłon: 1791
Polecam.
Odsłon: 512
Składniki
Cebule skroiłem w piórka ,zeszkliłem na oliwie ,dodałem vegetę ,chwilę podsmażyłem. Kapustę pokroiłem w paski szerokości 1-1,5 cm ,podlałem odrobiną wody i dusiłem pod przykryciem do miękkości kapusty. Dodałem posiekany czosnek ,tymianek ,bulion ,dusiłem 15 min. Bazylię posiekałem ,dodałem do kapusty ,dokładnie wymieszałem. Podałem z gęstą śmietaną.