Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na ciepło do obiadu.
tarka o grubym oczku
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 19525
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9527
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2088
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4093
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 702
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 356
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 19525
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9527
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2088
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4093
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 702
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 356
Składniki
Kapustę najlepiej pokroić w kostkę. Na oliwie lekko złoci się posiekany czosnek, potem można dodać kapustę i przyprawy i podsmażyć lekko. Gdy kapusta będzie zrumieniona miejscami, można dodać pomidory. Najłatwiej jest je przekroić na pół i zetrzeć na grubym oczku lub dodać passatę- około 1 szkl.- 330ml. Całość powinna się dusić pod przykryciem do miękkości kapusty, około 25 - 30 minut. W między czasie można ją doprawić solą i szczyptą cukru. Po wyłączeniu ognia można dodać posiekany koperek.
Smacznego :)