Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was przepis na przepyszne kluski z wątróbki drobiowej, mogą być jako dodatek do rosołu lub jak u mnie okraszone cebulką, pomysł otrzymałam od pani z grupy kulinarnej która dała komentarz do rosołu który gotowała moja mama jak u niej byłam
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 354
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 413
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 714
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 354
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 413
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 714
Składniki
Umytą i osuszoną wątróbkę zmielić przez maszynkę, następnie dodać podane składniki i wymieszać całość na jednolitą masę, wymieszane odstawić na 30 minut
Po już wyznaczonym czasie odczekiwania, do gotującej się osolonej wody nabraną na łyżkę masę wkładać do wody i od zagotowania i wypłynięcia na wierzch klusek gotować je przez minutę, wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej
Ugotowane kluski mogą być jako dodatek do rosołu a nawet okraszone cebulką podsmażoną na rumiany kolor smakują wyśmienicie