Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem nic do jedzenia tylko z serii zrób to sam :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112986
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 340
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 687
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112986
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 340
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 687
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 539
Składniki
Do miseczki dajemy szczyptę barwnika spożywczego (kolor jaki chcemy), 2-3 krople wody i łączymy za pomocą łyżeczki. Dosypujemy cukier i mieszamy aby nasz barwnik połączył się z cukrem. Odstawiamy aby cukier wysuszył się. Gdy zrobią się grudki wystarczy rozetrzeć w palcach. Nasz kolorowy cukier przesypujemy do szklanego słoiczka.