Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezbędny dodatek, jeśli chce się przygotowywać dania z dyni na słodko, na słono i na ostro.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Składniki
Najlepiej byłoby użyć przypraw w całości i zmielić je na świeżo w młynku, będą wtedy najbardziej aromatyczne.
Na koniec wystarczy je zmieszać, wsypać do szczelnie zamykanego słoiczka i gotowe.