Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezbędny dodatek, jeśli chce się przygotowywać dania z dyni na słodko, na słono i na ostro.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Składniki
Najlepiej byłoby użyć przypraw w całości i zmielić je na świeżo w młynku, będą wtedy najbardziej aromatyczne.
Na koniec wystarczy je zmieszać, wsypać do szczelnie zamykanego słoiczka i gotowe.