Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, korzenny, pachnący ciasteczkami i świętami krem idealny do deserów, kanapek, naleśników :-)
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Składniki
Ciastka wyłożyc na blachę, podpiec w temp. 150 stopni ok. 10 min. Lekko przestudzić, zmiksować w malakserze na piasek. W garnku podgrzać miód, cukier i mleko, do rozpuszczenia się cukru i miodu. Gorący płyn dodać do malaksera i zmiksować z ciasteczkami na jednolitą pastę. Posiekaną czekoladę umieścić w miseczce, zalać gorącą pastą, wymieszać do rozpuszczenia się czekolady. Na sam koniec dodać olej kokosowy, wymieszać. Przełożyć do wyparzonych słoiczków. Smacznego :-). P.s. Przepis zaczerpnięty z blogu Moje Wypieki