Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, korzenny, pachnący ciasteczkami i świętami krem idealny do deserów, kanapek, naleśników :-)
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2223
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2223
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Składniki
Ciastka wyłożyc na blachę, podpiec w temp. 150 stopni ok. 10 min. Lekko przestudzić, zmiksować w malakserze na piasek. W garnku podgrzać miód, cukier i mleko, do rozpuszczenia się cukru i miodu. Gorący płyn dodać do malaksera i zmiksować z ciasteczkami na jednolitą pastę. Posiekaną czekoladę umieścić w miseczce, zalać gorącą pastą, wymieszać do rozpuszczenia się czekolady. Na sam koniec dodać olej kokosowy, wymieszać. Przełożyć do wyparzonych słoiczków. Smacznego :-). P.s. Przepis zaczerpnięty z blogu Moje Wypieki