Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, korzenny, pachnący ciasteczkami i świętami krem idealny do deserów, kanapek, naleśników :-)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37803
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 385
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 145
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 366
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9224
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37803
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 385
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 145
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 366
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9224
Składniki
Ciastka wyłożyc na blachę, podpiec w temp. 150 stopni ok. 10 min. Lekko przestudzić, zmiksować w malakserze na piasek. W garnku podgrzać miód, cukier i mleko, do rozpuszczenia się cukru i miodu. Gorący płyn dodać do malaksera i zmiksować z ciasteczkami na jednolitą pastę. Posiekaną czekoladę umieścić w miseczce, zalać gorącą pastą, wymieszać do rozpuszczenia się czekolady. Na sam koniec dodać olej kokosowy, wymieszać. Przełożyć do wyparzonych słoiczków. Smacznego :-). P.s. Przepis zaczerpnięty z blogu Moje Wypieki