Do góry

Dodatki Przepis na:

Marchew w panierce migdałowej

Marchew w panierce migdałowej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19465

Dodano:

Odsłon: 177

Wykwintna i smaczna przystawka.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Marchew w panierce migdałowej

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Marchewkę umyć pokroić, wzdłuż zalać osolonym wrzątkiem z dodatkiem cukru i masła i ugotować a następnie odcedzić. Płatki migdałowe wymieszać bułką tartą , następnie panierować marchewkę w rozmąconym jajku i panierce. Smażyć na wolnym ogniu na rumiano.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń