Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna i smaczna przystawka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
Wykonanie: Marchewkę umyć pokroić, wzdłuż zalać osolonym wrzątkiem z dodatkiem cukru i masła i ugotować a następnie odcedzić. Płatki migdałowe wymieszać bułką tartą , następnie panierować marchewkę w rozmąconym jajku i panierce. Smażyć na wolnym ogniu na rumiano.