Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło chrzanowe zazwyczaj przygotowuję na Wielkanoc, gdyż wtedy można przygotować je ze świeżego chrzanu. W okresie zimowym można użyć chrzanu ze słoiczka. Takie masło to idealny dodatek do wędlin, ryb lub steków.
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 24
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 93
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 58
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 599
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 797
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8855
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 24
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 93
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 58
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 599
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 797
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8855
Składniki
Masło ucieramy, aż stanie się puszyste, ciągle ucierając dodajemy miód. Do masła dodajemy skórkę z cytryny oraz chrzan, mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy jako dodatek do wędlin, ryb oraz steków.