Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło chrzanowe zazwyczaj przygotowuję na Wielkanoc, gdyż wtedy można przygotować je ze świeżego chrzanu. W okresie zimowym można użyć chrzanu ze słoiczka. Takie masło to idealny dodatek do wędlin, ryb lub steków.
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 465
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 532
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 832
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 465
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 532
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 832
Składniki
Masło ucieramy, aż stanie się puszyste, ciągle ucierając dodajemy miód. Do masła dodajemy skórkę z cytryny oraz chrzan, mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy jako dodatek do wędlin, ryb oraz steków.