Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło chrzanowe zazwyczaj przygotowuję na Wielkanoc, gdyż wtedy można przygotować je ze świeżego chrzanu. W okresie zimowym można użyć chrzanu ze słoiczka. Takie masło to idealny dodatek do wędlin, ryb lub steków.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 190
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37586
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 190
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37586
Składniki
Masło ucieramy, aż stanie się puszyste, ciągle ucierając dodajemy miód. Do masła dodajemy skórkę z cytryny oraz chrzan, mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy jako dodatek do wędlin, ryb oraz steków.