Do góry

Dodatki Przepis na:

Masło z czosnkiem niedźwiedzim:

Masło z czosnkiem niedźwiedzim:

Autor:

Przepisów i artykułów: 450 Ocena: 3727

Dodano:

Odsłon: 134

Już można się cieszyć młodymi listkami niedźwiedziego czosnku. Masło zmiksowane z tą aromatyczną i bardzo zdrową roślinką jest bardzo smaczne, zwłaszcza z kromką świeżego , upieczonego w domu chleba.

Składniki

  • 250 g miękkiego masła
  • garść świeżych listków niedźwiedziego czosnku
  • 2 łyżki zmielonych orzechów laskowych
  • 1 łyżka śmietany 18%
  • 1 łyżka majonezu
  • sól do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Masło z czosnkiem niedźwiedzim:

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki oprócz soli włożyć do kielicha blendera i zmiksować.
    Przełożyć do miski i doprawić solą..
    Przechowywać w szklanym pojemniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń