Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do dań z grilla i podpieczonych kromek chleba. Do jego przygotowania potrzebujesz tylko 2 składników. Przepis pochodzi z 481. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11165
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6411
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5432
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13396
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11165
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6411
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5432
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13396
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5167
Składniki
Masło przełożyć do miski i spienić mikserem. Gdy zbieleje i stanie się puszyste dodać posiekany czosnek niedźwiedzi. Posolić i wymieszać.