Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba nie ma lepszego, smaczniejszego, prostszego i szybszego dodatku do obiadu niż młoda kapusta z przepyszną zasmażką. Pewnie doskonale znacie ten przepis, ale właśnie młoda kapusta w tym wykonaniu jest najlepsza! :) Zapraszam :)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Składniki
Młodą kapustę umyć i wyciąć twardą część. Tak przygotowaną kapustę włożyć do garnka wypełnionego w 1/3 posoloną wodą i gotować do miękkości ok. 30 min. W innym garnku rozpuścić masło i na bardzo gorące masło wsypać bułkę tartę i chwilę podsmażyć.
Miękką kapustę wyłożyć na miskę i posypać obficie podsmażoną bułką tartą.
Smacznego